Oleme Pädastes end sisse seadnud

Nädala alguse pakkime-kolimine-lahtipakkimine on nüüd möödas, kolimisväsimus välja magatud ja nüüd juba naudime vaikset mõnusat kulgemist kaunis mõisakompleksis, mere ääres, looduse ja linnulaulu keskel. Tööd on rõõm teha, kui kõik on hästi organiseeritud ja töötamiseks on kõik tingimused loodud. Sel aastal ei ole mõnus ainult kliendil, vaid saame ise ka täiel rinnal nautida.

Mida pakume? Esimese nädala menüüs on austreid, kaheksajalga, veenuskarpe, Niçoise salatit grillitud tuunikalaga, bouillabasse, viinamäe teod jms. Pearoogasid on esialgu tagasihoidlikult: grillitud dorada, praetud peetrikala filee, vasikamaks ja Black Anguse faux-filet. Magusast pakume uudisena Peâche Melbat  vaniljejäätisega, mis tehtud ehtsa Madagaskari Bourbon vaniljega.

Elamine on meil Liiva “banlieue’s”ehk äärelinnas, kus ka kõik ööbimiseks vajalik olemas.

Mõned pildid saabumisest avamiseni.

 

 

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s